-

Dakkoffer

De dakkoffers van Thule zorgen er voor dat u extra bagage op een veilige manier kan mee vervoeren.
Gaat u op wintersport met de wagen? Dan bieden de skiboxen van Thule de perfecte oplossing voor het opbergen van skimateriaal.

Dakdragers

Zowel een dakkoffer als skibox worden met behulp van dakdragers op het dak bevestigd. Bij sommige wagens is er een dakdrager aanwezig, bij andere wagens niet. Bij wagens waar geen dakdrager aanwezig is is er een montagekit vereist.

Thule

Het merk bij uitstek als het op outdoor materiaal aankomt. Thule is een grote speler in de wereld van dakdragers, skiboxen, dakkoffers en andere bagagesystemen. De Schepper is officiële dealer van het merk Thule en biedt een ruim assortiment Thule producten aan.

Soorten dakdragers

Vlak dak

Geen dakrailingen, rails of bevestigingspunten aanwezig. Er zijn geen voorzieningen op het dak voor het monteren van de dakdragers.

Een montagekit is hier vereist.

Rails op het dak

Railingen slechts enkele punten met het dak verbonden. Tussen het dak van de auto en de railingen bevindt zich een open ruimte.

Je kan hier met de hand onder de railing

Geïntereerde rails

Dakrailingen zijn over de gehele lengte met het dak van de auto verbonden en steken 2 tot 3 cm uit ten opzicht van het dak.

Tussen de railingen en het dak bevindt zich geen ruimte.

Een montagekit is hier vereist.